WORKSHOP BASISZANG VOOR KOORLEDEN

Exclusief voor Prestige!

Workshop basiszang voor Koorleden

Zing jij in een koor en wil jij weten hoe je meer uit je stem kunt halen? Ben je een beginnend koorlid en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Of ben je een echte koorveteraan en loop je tegen bepaalde dingen aan? Dan is deze workshop iets voor jou!

Alle niveau’s zijn welkom! In deze workshop wordt alles over de werking van de stem uitgelegd, hoe het maximale uit de stem gehaald kan worden en waar je op moet letten als je in een koor zingt.

Inhoud

Aan de hand van onze Vocal Essence Methode krijg je praktische tools die we direct gaan toepassen tijdens het zingen.  Je leert wat er mogelijk is, waar je op moet letten, hoe je de controle krijgt over jouw instrument.

Informatie

Data:
Vrijdag 18 oktober 2019 om 19:00 uur in Dordrecht
Zaterdag 19 oktober 2019 om 19:00 uur  in Alkmaar
Donderdag 24 oktober 2019 om 19:00 in Utrecht
Donderdag 31 oktober 2019 om 19:00 uur in Leiden
Donderdag 7 november 2019 om 19:00 uur omgeving Alkmaar/Hoorn

Houd onze site in de gaten voor de actuele data, of neem contact op met Michelle (michelle@vocalcenter.nl)

Kosten: € 75,- exclusief btw

Duur:  3,5 uur incl. pauze

Aantal deelnemers
De workshop vindt doorgang bij minimaal 8 deelnemers.

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor de workshopdatum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Coach

Michelle Splietelhof heeft jarenlange ervaring als musicalactrice in binnen- en buitenland (o.a. ‘Cats’, ‘Les Misérables’, ‘Der Schuh des Manitu’, ‘Zorro’, ‘Saturday Night Fever’ en Sister Act) en als vocalist van diverse bands & projecten. Ook geeft zij regelmatig workshops aan kids en volwassenen. Michelle is voor haar rol in ‘Zorro’ genomineerd voor de Johnny Kraaijkamp Musical Award 2011 voor de categorie: “Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie”. Momenteel speelt Michelle de hoofdrol in de Dinnershow ‘Pandora’.

Ik heb een vraag over een Zangworkshop!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.