JE HOOFD - JE HART - JE STEM

Een week voor professionals

Jouw stem is de spiegel van je ziel

Het leven van een professionele vocalist is druk. Altijd iets te doen, lange dagen waarin van je wordt verwacht dat je na een werkdag van 12 uur op de top van je kunnen presteert in de avond. Hoe doe je dat?

Het indelen van je dag, het verzorgen van je stem, het goed omgaan met die druk en het maximaal benutten van jouw talent is wat centraal staat tijdens dit camp. We gaan kijken naar jouw overtuigingen, levensmissie, vitaliteit, doelen en naar jouw beperkende overtuigingen, je script (Jouw verleden en wat jou heeft gevormd) We gaan vooral kijken naar de reden waarom je doet wat je doet en hoe je het graag anders zou willen hebben.

Elke dag hebben we werksessies, persoonlijke gesprekken en heel veel ruimte voor jezelf. Natuurlijk zingen we. Maar niet als je niet wil. Soms zijn goede gesprekken waaruit besef komt even belangrijker.

Voor wie?

De gepassioneerde vocalist die meer uit zijn of haar stem en carrière wil halen. Voor de professional die het gevoel heeft continu achter de feiten aan te lopen, voor de semi-professional die de stap niet kan maken naar full time professional en de dromer die zijn of haar geluk wil vinden met zingen. Voor die artiest die zich, met de beste intentie, helemaal over de kop rent bij het najagen van succes.

Leer je lichaam kennen

Beweegpatronen, we hebben er al zoveel over verteld op onze site. De Vocal Release is een uniek product. Wat wil nu het geval. Robin Bhaggan, de initiator en mede ontwikkelaar van dit unieke product gaat mee. Hij zal voor jou je beweegpatroon vaststellen (Want die is uniek voor iedereen), gerichte trainingen aan je leren om het maximale uit jouw stem en lichaam te halen en hij zal zorgen dat je naar huis gaat met een lichaam in balans door massages, releases en evt andere behandelingen als dat nodig blijkt te zijn. Door fascia release komt je lichaam in een baklans waardoor rust makkelijker wordt omgezet in energie en jouw stem makkelijker zal klinken dan ooit tevoren. Dit bepalen van jouw beweegpatroon en hoe dat toe te passen in jouw zingen doen we in een combinatie sessie met Robin van Beek. Vocal Coach en oprichter van Vocal Center,.

Specialiteiten coaches

Stemtraining, stemtechniek, songwriting, stemonderhoud, Vocal release, mindfulness, meditatie, NLP, masseur, Reiki, stembevrijding, werk-thuis balans en carrière.

Las Negras

Het is een heerlijk rustig vissersdorpje waar heel veel mogelijkheden zijn om jezelf een nieuw startpunt te geven voor de rest van je carrière en dus je leven. Op 3 minuten lopen vanaf het speciaal voor ons privé gereserveerde hotel met zwembad is de zee. “Ik geef mijn sores aan de zee” zei één van de eerdere deelnemers. “De plek is magisch en heeft iets spiritueels”.

Wat ga je doen?

Jij gaat werken aan jouw kern, wensen, doelen, missie en jouw songs ME-Time wordt het ook wel genoemd. Door even geen drukke schema’s, even geen telefoon, even geen afleiding van mensen om je heen kom je snel tot je kern en ga je plannen maken. Dat kan evt. met behulp van de coaches, die jou energie geven en zorgen dat jij dingen gedaan krijgt die nodig zijn.

Elke dag regelen wij een heerlijk ontbijt, een verse lunch en vers gemaakt avondeten en staan we met ons team voor jou klaar. 

Natuurlijk geven we je ook de mogelijkheid om op jezelf te zijn, jouw stem aan de zee te laten horen (Innerlijk en werkelijk naar buiten),  je zorgen weg te blazen over de ruwe kustlijn van Las Negras en zelf  ‘soul searching’ te ervaren. Dat kan je alleen doen maar ook altijd met hulp van de altijd aanwezige coaches. 

Een week vol muziek en rust

We hebben elke avond live-muziek zonder oordeel of druk. Je mag, als je wil, zelf ook meezingen maar niets moet. Jij bepaalt wat jij nodig hebt op elk moment. De ervaring leert dat weer een keer zingen vanuit je hart alle poorten weer openzet en je een herinnering geven aan waarom je dit bent gaan doen.

De kern geeft positieve energie

We helpen je door jouw stem vrijheid te geven om jezelf weer energie te geven, om weer te gaan genieten van de mensen om je heen en het meest belangrijke, van jezelf. Door je stem letterlijk te laten klinken zal de figuurlijke betekenis van “Jezelf laten horen” vanzelf in actie worden gezet. 

Elke dag hebben we werksessies, persoonlijke gesprekken en heel veel ruimte voor jezelf. 

Je hebt mogelijkheid tot een privé kamer (Supplement)

Kosten en Datum

Aantal deelnemers: 12.

Datum: Data voor 2024 zijn we aan het plannen en zullen half november online komen

Kosten: €1795,-  exclusief btw. (De 21% btw €376,95, is aftrekbaar als investering in je carrière. De prijs is gebaseerd op een single room zodat je alle rust hebt op je kamer.

Wil je een jacuzzi op je kamer? Dan betaal je €150,- exclusief btw extra voor de week. (We hebben slechts 2 kamers met jacuzzi)

INCLUSIEF

  • Transfers Airport – Hotel vice versa. (Alicante of Almeria)
  • Elke dag ontbijtbuffet, lunchbuffet en diner
  • Coachings van 5 coaches
  • Reisbegeleiding door Las Negras Camps
  • De hele dag koffie, thee, frisdranken en water
  • Hotelfaciliteiten, zwembad bij het hotel
  • Strand op loopafstand.

EXCLUSIEF

  • Vliegticket (We geven een vluchtadvies welke aansluit op de shuttle bus)
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Drankjes in de avond in het hotel na het diner

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.