Zangschool Rotterdam

Rotterdam

Zingen bij Vocal Center

Ben jij op zoek naar een zangschool in de omgeving van Rotterdam? Dan zit jij bij Vocal Center op het juiste adres! Wij helpen iedere vocalist op elk niveau. Dus of jij nou nieuw bent in de muziekwereld of al een ervaren vocalist bent, wij kunnen jou helpen om je doelen te bereiken.

Heb jij het beeld in je hoofd zitten van een traditionele zangschool? Waarbij je eindeloos toonladders moet oefenen en een lange uitleg krijgt over ademsteun? Bij Vocal Center pakken wij het als zangschool iets anders aan. Wij proberen de lessen zo leerzaam en leuk mogelijk te maken. Zo gaan wij direct aan de slag met de door jouw gekozen nummers. Wij bieden zanglessen voor zowel jong als oud aan, dus er is voor ieder wat wils.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Rotterdam

Vocal Essence®

Binnen onze zangschool maken wij gebruik van de Vocal Essence® methode. Dit houdt in dat wij een eigen zangmethodiek hebben ontwikkeld op basis van diverse zangtechnieken. Dit in combinatie met de ervaring van onze zangcoaches zorgt voor efficiënte zanglessen. Met deze zangmethodiek leggen wij de focus op wat jij als vocalist kunt gebruiken om jouw stem te leren kennen, en jouw grenzen opnieuw kunt gaan uitvinden.

Vocal Essence legt de nadruk op het vinden van de balans tussen de klankplaatsing, volume en energie. De techniek is zodanig ontworpen, dat deze geschikt is voor elk niveau. De methode kan ook toegepast worden op iedere zangstijl. Onze zangcoaches weten exact hoe zij jou moeten helpen.

Onze zangcoaches in Rotterdam

Elke coach van Vocal Center heeft een interne opleiding gevolgd. Als zangschool hechten wij dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen. Dit zul je dan ook merken bij onze lessen! Wij hebben diverse zangcoaches beschikbaar in Rotterdam, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten.

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse 📧 manon@vocalcenter.nl Manon geeft zangles in Amersfoort en zangles in Rotterdam. Manon [...]

Ja, ik wil zangles in Rotterdam!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. We zien je snel!