Zangschool Nijmegen

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Houd jij van zingen en ben je op zoek naar een zangschool in de buurt van Nijmegen? Dan moet je bij Vocal Center zijn! Wij helpen zowel ervaren als beginnende vocalisten het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we op een iets andere manier dan traditionele scholen.

Wij zijn namelijk geen traditionele zangschool waarbij je eindeloos toonladders moet oefenen. Bij Vocal Center zorgen we voor afwisseling tussen leuk en leerzaam. Zo kun je bij ons direct je eigen gekozen nummers zingen. Onze zangcoaches hebben ervaring met het ondersteunen van zowel jong als oud, dus meld je snel aan voor jouw eerste zangles!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Nijmegen

Vocal Essence®

Binnen onze zangschool maken wij gebruik van de Vocal Essence® methode. Dit houdt in dat wij een eigen zangmethodiek hebben ontwikkeld op basis van diverse zangtechnieken. Dit in combinatie met de ervaring van onze zangcoaches zorgt voor efficiënte zanglessen. Met deze zangmethodiek leggen wij de focus op wat jij als vocalist kunt gebruiken om jouw stem te leren kennen, en jouw grenzen opnieuw kunt gaan uitvinden.

Vocal Essence legt de nadruk op het vinden van de balans tussen de klankplaatsing, volume en energie. De techniek is zodanig ontworpen, dat deze geschikt is voor elk niveau. De methode kan ook toegepast worden op iedere zangstijl. Onze zangcoaches weten exact hoe zij jou moeten helpen.

Onze zangcoaches in Nijmegen

Elke coach van Vocal Center heeft een interne opleiding gevolgd. Als zangschool hechten wij dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen. Dit merk je dan ook bij onze lessen! Wij hebben diverse zangcoaches beschikbaar in Nijmegen, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten.

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Nijmegen en in Arnhem. Zij is [...]

Ja, ik wil zangles in Nijmegen!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. We zien je snel!