Zangles Roosendaal

Zangles Roosendaal

Zingen bij Vocal Center

Wil je graag meer ontdekken wat er allemaal uit jouw stem te halen valt? Of wil je graag leren zingen? Dan zit je bij Vocal Center Roosendaal helemaal goed! Bij Vocal Center ontvangen wij graag iedereen die zijn of haar stem wil ontwikkelen op welke manier dan ook!

Bij Vocal Center maken wij geen gebruik van de do-re-mi zangoefeningen. Wij willen je comfortabel laten voelen en daarom gaan we gelijk aan de slag met zelf uitgekozen nummers. Zo kunnen we gaan kijken wat er allemaal uit je stem te halen valt.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Roosendaal

Vocal Essence®

Bij Vocal Center gebruiken wij Vocal Essence®. Dit is een unieke zangmethode die gebaseerd is op verschillende zangtechnieken waaronder CVT, EVT en Bel Canto. Naast de training die zangcoaches bij ons volgen gaan ze ook uit van hun eigen praktische ervaring. Vocal Essence® is helemaal gericht op wat jij kan met jouw stem en om deze verder te ontwikkelen.

Wij coachen zowel beginnende vocalisten als ervaren zangers en staan voor je klaar of je nou een optreden in de kroeg hebt of voor een volle zaal in Ahoy staat. Wat voor zangstijl je hebt of hoe jij als zanger of zangeres ook bent, de coaches weten exact hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis van hoe jij het maximale uit jouw stem kan halen en jij jezelf kan ontwikkelen.

Zangcoach in de buurt van Roosendaal

Al onze zangcoaches ronden een opleiding af voordat zij zichzelf een Vocal Center coach mogen noemen. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen onder al onze coaches. Daarbij heeft elke zangcoach zijn eigen specialisaties en kwaliteiten waar jij gebruik van kunt maken. In de buurt van Roosendaal kun je terecht bij Vocal Center Bergen op Zoom en Hoogerheide. Samen met een van onze coaches ga jij het beste uit jouw stem halen!

Anoek Dingemans

Zangcoach Anoek Dingemans 📧 anoekdingemans@vocalcenter.nl Anoek Dingemans geeft zangles in Hoogerheide en zangles in Bergen op Zoom. Ze is coach [...]

Ja, ik wil zangles in Roosendaal!

Ben je op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Bij Vocal Center zit je helemaal goed! Wij gaan samen op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct een zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!