Zangles Houten

Zangles Houten

Zingen bij Vocal Center

Voor zowel beginnende als ervaren vocalisten bieden we bij Vocal Center zanglessen. Bij ons volg je zangles in omgeving Houten en eigenlijk door het hele land. Samen met jouw coach ontdek je de mogelijkheden van je stem en leer je het maximale eruit te halen. Bij Vocal Center staan we klaar voor iedereen die zichzelf op welke manier dan ook wil ontwikkelen.

Bij ons geen saaie toonladders en lange uitleg over ademsteun. Wij snappen dat het zingen met een coach best spannend kan zijn en willen dat jij je op je gemak voelt. Daarom gaan we gelijk aan de slag met nummers die je zelf hebt uitgekozen om te kijken wat je allemaal uit je stem kunt halen.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in de buurt van Houten

Vocal Essence®

Er zijn veel verschillende zangtechnieken die je kunt gebruiken. Bij Vocal Center gebruiken wij Vocal Essence®. Dit is een unieke zangmethode die we zelf hebben ontwikkeld op basis van verschillende zangtechnieken zoals CVT, EVT en Bel Canto. Onze zangcoaches volgen eerst een interne opleiding tot Gecertificeerd Vocal Center Coach voordat zij aan de slag mogen met de Vocal Essence® techniek. Daarnaast werken zij natuurlijk ook vanuit hun eigen praktische ervaring. Onze unieke zangtechniek richt zich volledig op wat jij met je stem kan doen en helpt je om deze beter te leren kennen en om je stem te ontwikkelen.

Wij coachen van Ahoy tot in je huiskamer en van optredens voor volle zalen tot de kroeg in de buurt. Wat voor zangstijl je hebt of hoe jij als zanger of zangeres ook bent, de coaches weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden zodat jij het meeste uit jouw stem kunt halen. De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis voor hoe jij het maximale uit jouw stem kan halen en jij jezelf kan ontwikkelen.

Zangcoach in de buurt van Houten

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom mag een zangcoach zich pas een Vocal Center coach noemen na het afronden van een opleiding. Elke coach heeft daarnaast eigen specialisaties en kwaliteiten waar jij gebruik van kan maken in de begeleiding. In de buurt van Houten kun je terecht bij Vocal Center Utrecht waar je samen met een van onze coaches het beste uit jezelf haalt.

Lisanne Teunissen van Manen

Zangcoach Lisanne Teunissen van Manen 📧 lisanne@vocalcenter.nl Lisanne geeft zangles in Utrecht, zangles in Veenendaal en [...]

Locatie Utrecht DB’s Oefenstudio

De dichtstbijzijnde Vocal Center van Houten ligt in Utrecht:

Ja, ik wil zangles in de buurt van Houten!

Op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! In de buurt van Houten vind je een Vocal Center in Utrecht. Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!