Zangcoach Nijmegen

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Ben jij op zoek naar een zangcoach in of in de buurt van Nijmegen? Kom zingen bij Vocal Center! Bij ons geen saaie do-re-mi’s of eindeloze uitleg over ademsteun. In plaats daarvan gaan we meteen aan de slag met het zingen van door jou gekozen liedjes. Met een ervaren topcoach ga je één op één aan de slag met de grenzen van je comfort zone opzoeken.

Voor ons maakt het niet uit op welk niveau je zingt. Wij zijn er namelijk voor iedereen; van een beginner die zijn of haar stem wil leren kennen tot ervaren vocalisten die hun performance willen perfectioneren. Voor jonge talenten is er plek bij Vocal Center Kids. Zoveel mogelijk mensen op een makkelijke manier leren dat zingen niet zo moeilijk is, dat is waar we voor gaan. Enthousiast geworden? Meld je dan vandaag nog aan bij onze zangcoach in Nijmegen!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Nijmegen

Vocal Essence®

Kom je zingen bij Vocal Center, dan maak je kennis met onze eigen, unieke zangmethode, genaamd Vocal Essence®. Deze methodiek bestaat uit belangrijke elementen van andere toonaangevende zangtechnieken, zoals CVT, EVT en Bel Canto in combinatie met kennis die onze coaches hebben opgedaan in de praktijk. Pas wanneer je de grenzen van je stem hebt verkent, weet je hoe je alles eruit kunt halen wat erin zit. En dat verkennen, daar gaan wij je bij helpen.

De basis van Vocal Essence, is een balans vinden tussen klankplaatsing, volume en energie. Is de balans in orde, dan weet jij hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet! Deze zangtechniek hebben we zo vereenvoudigd, dat de kern ervan is terug te brengen naar 3 A4’tjes. Hierdoor is Vocal Essence zeer geschikt voor alle niveaus. Dus wat voor zangstijl je ook hebt, met Vocal Essence helpen wij jouw doelen te bereiken!

Zangcoaches in de buurt van Nijmegen

Onze coaches krijgen, voordat ze coach bij ons worden, een interne opleiding. Op deze manier kunnen we te allen tijde de kwaliteit blijven leveren die je van ons mag verwachten. Elke dag opnieuw werken onze topcoaches vol passie en enthousiasme om jouw kunnen naar een hoger niveau te tillen. Iedere coach beschikt over eigen specialisaties, waardoor ze jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Voor zangles in Nijmegen kun je terecht bij de coaches die lesgeven in Arnhem. Bij hun ontdek je meer uit je stem te halen dan je van tevoren zelf had gedacht!

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil zangles in Nijmegen!

Ook aan de slag met een van onze vocal coaches in de buurt van Nijmegen bij Vocal Center Arnhem? Wij gaan graag de uitdaging met je aan. Voor vragen of meer informatie over wat wij precies doen, mag je altijd contact met ons opnemen. Al helemaal enthousiast geworden? Dan kun je je ook direct aanmelden via onderstaand formulier. Tot snel!