Privé zangles in Rotterdam

Privé zangles in Rotterdam

Zangles in Rotterdam

Ben jij klaar om jouw zangkunsten naar het volgende niveau te brengen? Of heb jij misschien al ervaring als vocalist, maar wil jij de volledige potentie uit jouw eigen stem halen? Bij Vocal Center kunnen wij jou in beide gevallen helpen! Wij helpen namelijk iedereen die een passie heeft voor zang. Wij zitten gevestigd door heel Nederland. Zo kan jij altijd zangles bij jou in de omgeving volgen, dus ook in Rotterdam.

Wil jij één op één les van een van onze Vocal Center coaches in Rotterdam? Wij helpen jou om je grenzen te verleggen. Door fouten te maken en hiervan te leren en uit je comfort zone te stappen, leer jij de volledige potentie van jouw stem ontdekken. Je zult bij ons geen do-re-mi’s gaan oefenen. Wij willen samen met jou aan de slag gaan met de door jou gekozen nummers. Zo leren wij om het maximale uit je eigen stem te halen. Iedereen is bij ons welkom om zangles te nemen!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Rotterdam

Vocal Essence® zangtechniek

Bij Vocal Center maken wij gebruik van onze zelfontwikkelde zangtechniek. In onze methodiek genaamd Vocal Essence® worden verschillende zangmethodieken gecombineerd. Denk hierbij aan technieken zoals CVT, EVT en Bel Canto. Met Vocal Essence zorg jij ervoor dat jij de handvatten krijgt om jouw eigen stem zo goed mogelijk te leren kennen.

Bij Vocal Essence gaat het erom dat er een balans heerst tussen volume, energie en klankplaatsing. Dit is eigenlijk alles wat je nodig hebt om het maximale uit je stem te halen. De theorie achter Vocal Essence is zodanig vereenvoudigd, dat wij de theorie terug hebben weten te brengen naar drie pagina’s. Vocal Essence is dan ook toe te passen voor iedere leeftijd. Voor welke doeleinden jij dan ook coaching nodig hebt, bij Vocal Center is het allemaal mogelijk! Onze opgeleide coaches helpen jou graag om het beste uit jouw stem te halen.

De voorbereiding van je zangles

Wanneer je ervoor kiest om bij Vocal Center zanglessen te nemen, dan dien je minimaal één nummer voor te bereiden. Zo kunnen wij direct aan de slag en kunnen we jouw zangles zo efficiënt mogelijk inrichten.

Om de nummers te oefenen, kun je het beste de instrumentele versie van je nummer meenemen naar de les. Deze kun je vinden op platformen zoals Youtube, Spotify en Karafun. Een aantal coaches bij Vocal Center werken ook met bladmuziek en piano. Toch geven wij bij Vocal Center de voorkeur aan instrumentele nummers. Zo kunnen wij samen met jou de focus leggen op de zang. Je kunt je nummers meenemen naar je zangles via een USB-stick. Je kunt ook je nummers van tevoren mailen naar de desbetreffende coach.

Het is bij ons mogelijk om je zangles op te nemen. Zo kun je jouw zangles achteraf terugluisteren en hiervan leren. Je kunt ook aan je coach vragen of hij of zij de les voor jou opneemt. Deze wordt na de les naar jouw verstuurd en vervolgens verwijderd.

Een vriend of vriendin meenemen

Je kunt er uiteraard voor kiezen om individuele zanglessen te nemen. Vind jij het echter fijn om samen met een vriend of vriendin zangles te komen volgen? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij hanteren maximaal 3 personen per groep. De prijzen hiervan kun je vragen aan je coach of opvragen per mail.

Groepszangles

Wil jij liever groepszangles volgen? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij bieden namelijk ook groepszanglessen aan! Tijdens de groepszanglessen zing je samen met andere mensen die je wel of niet kent. Groepszanglessen zijn natuurlijk gezelliger, en je kunt ook nog eens wat van de andere zangers en zangeressen leren! Bovendien is het een makkelijke manier om jouw stem beter te leren kennen.

Onze zangcoaches in Rotterdam

Voordat de coaches bij ons komen werken, krijgen ze een interne opleiding vanuit Vocal Center. Nadat deze interne opleiding is afgerond, mogen zij zichzelf een echte Vocal Center coach noemen! Onze coaches werken met veel passie en enthousiasmeren jou om het beste uit jezelf te halen. Iedere coach heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en specialisaties. Wij hechten bij Vocal Center dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen.

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse 📧 manon@vocalcenter.nl Manon geeft zangles in Amersfoort en zangles in Rotterdam. Manon [...]

Ik wil privé zangles in Rotterdam!

Op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!