Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Zangles in Oosterhout (NB)

Zangles in Oosterhout wordt gegeven in Sportcentrum Willemsen. Omdat zingen topsport is! Op deze sportieve locatie is een officiële Vocal Center muziekstudio aanwezig. Er is ruimte voor privé coaching, workshops en groepslessen. De muziekstudio is volledig ingericht voor alle muzikale mogelijkheden inclusief een Vocal Massage ruimte. Wij bevinden ons op de tweede verdieping. Je mag bij binnenkomst via de hoofdingang, aan de bar of een tafel plaatsnemen. Ben je te vroeg? Neem gerust een heerlijk drankje. De coach komt je op de afgesproken tijd in de bar ophalen. Aan de voor,- en achterkant van het pand kun je gratis parkeren. Wil je ná of vóór het zingen nog even lekker sporten?
Informeer dan gerust naar mogelijkheden tot een kortingscombinatiekaart.

Parkeergelegenheid: Je kan gratis aan de voor, – en achterzijde van het pand parkeren.

Ruimte: Bij binnenkomst kun je aan de bar of het wachtgedeelte plaatsnemen. Je wordt op de afgesproken tijd daar opgehaald door de coach. Het is niet mogelijk (om zonder toegangspas) zelfstandig naar de praktijkruimte te lopen.

Adresgegevens

Vocal Center Oosterhout (NB)
Sportcentrum Willemsen
Van Duivenvoordestraat 1A
4901 VT Oosterhout

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Oosterhout (NB) , Tilburg en in Uden. Ze [...]