Nuenen

Nuenen

Zangles in Nuenen

Zangles in Nuenen geven wij in Gemeenschapshuis D’n Heuvel Gerwen. Een sociaal culturele accommodatie met multifunctionele gebruiksmogelijkheden. Een gezellig knus onderkomen met leuke culturele medegebruikers van jong tot oud. Het pand bevindt zich in Gerwen, een klein pittoresk dorpje direct naast Nuenen onder de rook van Eindhoven vallende onder de Gemeente Nuenen. Bij Vocal Center Nuenen ben je meer dan welkom, de koffie (en limonade voor de kleintjes) staat altijd klaar.

Kom je met de auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur aan de straat of voor de deur op het grote parkeerplein naast de kerk. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan Hermes bus vanaf Station Eindhoven nummer 321 en stap uit bij halte Kerkakkers. Vandaar uit is het nog 5 tot 10 minuutjes lopen. Bij binnenkomst loop je door naar de Bijeenkomstruimte Horeca (zie plattegrond op afbeelding). De coach komt jou daar ophalen. Onze lesruimte is op de Begane Grond.

Zangles voor de regio Eindhoven wordt ook gegeven in De Oefenruimte in Eindhoven.

Adresgegevens

Vocal Center Nuenen
Heuvel 11
5674 RR Nuenen

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Stefanie Achterberg

Zangcoach Stefanie Achterberg 📧 stefanie@vocalcenter.nl Stefanie geeft zangles in Eindhoven, zangles in Nuenen, zangles in Uden en zangles in Mill. [...]