Leren zingen in Nijmegen

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Of je nu alleen onder de douche zingt en de mogelijkheden van je stem wil ontdekken, of al een ervaren vocalist bent die op zoek is naar ondersteuning om de puntjes op de i te zetten. Bij Vocal Center staan we klaar voor iedereen die een passie heeft voor zingen. Dus om te leren zingen in Nijmegen moet je bij ons zijn! De dichtstbijzijnde locatie is in Arnhem.

Bij ons geen eindeloze toonladders. Wij geloven niet in standaard zangoefeningen. Daarom ga je meteen aan de slag met nummers die je zelf hebt uitgekozen en leren we jou ondertussen hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Dus geen saaie do-re-mi of eindeloze theoretische uitleg over ademsteun, maar gewoon lekker zingen, voor zowel jong als oud!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in de buurt van Nijmegen

Vocal Essence®

Voor onze zangles in de buurt van Nijmegen maken we gebruik van Vocal Essence®. Deze unieke zangmethodiek is gebaseerd op diverse zangtechnieken waaronder CVT, EVT en Bel Canto. Ook gebruiken onze coaches hun eigen praktische ervaring in hun lessen. Vocal Essence® is volledig gericht op wat jij als vocalist kan gebruiken om jouw stem beter te leren kennen.

De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis die we gebruiken om het maximale uit jouw stem te halen. We hebben de techniek zo vereenvoudigd, dat het zeer geschikt is voor alle niveaus. Wij coachen van Ahoy tot de Arena en van de huiskamer tot een optreden in de kroeg. Wat voor zangstijl je ook hebt en wat voor soort zanger of zangeres je ook bent, onze coaches weten precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen!

Zangcoach in Arnhem (in de buurt van Nijmegen)

Voor onze coaches hebben wij een interne opleiding tot Gecertificeerd Vocal Center Coach. Pas wanneer deze opleiding succesvol is afgerond, mag iemand zich officieel Vocal Center Coach noemen. Al onze coaches werken elke dag vol passie, beschikken over diverse specialisaties én hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat is te merken! Samen met jou ontdekken ze de mogelijkheden van jouw stem en met een flinke dosis humor weten ze meer uit je te halen dan je zelf had gedacht!

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil leren zingen in Nijmegen!

Op zoek naar een vocal coach bij jouw in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! De dichtstbijzijnde Vocal Center in de buurt van Nijmegen is in Arnhem. Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct een zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!