Leren zingen in Amsterdam

Leren zingen in Amsterdam

Zingen bij Vocal Center

Wil jij alle mogelijkheden van je stem ontdekken als beginnend vocalist? Of ben jij die doorgewinterde zanger(es) die zijn of haar stem verder wil perfectioneren? Bij Vocal Center is iedereen met een passie voor zingen van harte welkom. Doordat wij coaches door het hele land hebben zit er altijd eentje bij jou in de buurt, ook als je wil leren zingen in Amsterdam.

Wij vinden dat je meteen moet beginnen met iets leuks én leerzaams. Daarom geen saaie do-re-mi’s of eindeloze theoretische uitleg over ademsteun. Jij gaat direct aan de slag met de door jou uitgekozen nummers waarbij je leert hoe je het maximale uit jouw stem kan halen. Samen met jouw coach verken je grenzen, maak je fouten (en leer je hiervan) en ga je buiten je comfortzone om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En dat allemaal door gewoon lekker te zingen. Ben je op zoek naar zangles speciaal voor kinderen tot en met 15 jaar, kijk dan op onze website Vocal Center Kids.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Amsterdam

Vocal Essence®

Voor al onze zanglessen, zo ook de zangles in Amsterdam, maken we gebruik van de Vocal Essence® methode. Deze zangmethodiek is door onszelf ontwikkeld. Hiervoor zijn alle belangrijke elementen uit diverse zangtechnieken als CVT, EVT en Bel Canto gebundeld met de praktijkervaringen van onze coaches. Je stem begrijpen is een must om de volledige controle te houden. Met Vocal Essence creëren we bewustzijn voor de werking van je stem in de meest praktische methode die je kunt bedenken.

De balans tussen volume, energie en klankplaatsing gebruiken we als uitgangspunt om zo het maximale uit jouw stem te kunnen halen. Deze zangtechniek hebben we zo vereenvoudigd dat het geschikt is voor alle niveaus. Het maakt voor ons dan ook niet uit welke zangstijl je hebt of wat voor soort zanger(es) jij bent; wij coachen van Ahoy tot de Arena en van de huiskamer tot een optreden in de kroeg. Binnen Vocal Center werken we samen aan het continu monitoren van onze kwaliteit en het verbeteren van onze techniek. Onze coaches weten dan ook precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen!

Zangcoaches in Amsterdam

Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen, volgen onze coaches eerst een interne opleiding tot Gecertificeerd Vocal Center Coach. Pas als deze opleiding succesvol is afgerond, mag iemand zich officieel Vocal Center Coach noemen. Dag in dag uit werken al onze coaches vol passie om jou te begeleiden. Daarnaast beschikken zij over verschillende specialisaties, dus wat je ook wil leren, onze coaches weten altijd meer uit je te halen dan je zelf had gedacht!

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin is de oprichter van Vocal Center, premium coach, [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Ja, ik wil leren zingen in Amsterdam!

Op zoek naar een vocal coach bij jouw in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!