Arnhem Centrum

Arnhem Centrum

Zangles in Arnhem Centrum

We heten je graag welkom bij Vocal Center Arnhem Centrum op de Hoogstraat 1.

Om de hoek van de korenmarkt en recht boven een van de oudste livemuziek kroegen die Arnhem rijk is, Dollars Live. Elke donderdag, vrijdag en zaterdagavond kun je daar terecht voor een avond vol live gespeelde en gezongen muziek, verzorgd door de beste muzikanten vanuit Arnhem en regio.

Boven dit muzikaal kloppend hart in Arnhem bevindt zich onze leslocatie waar je terecht kan voor lessen van onze coaches Isira en Saralinda.

De Hoogstraat is ook om de hoek van het Centraal Station van Arnhem en is hierdoor ideaal te bereiken met het OV. Niet alleen vanuit Arnhem zelf met de unieke trolleybus, maar ook vanuit elke andere plaats met een goede treinverbinding naar Arnhem. Onder het centraal station vind je ook een ruime parkeergarage waar je tussen 18:00 en 08:00 voor maar €0,50 per uur je auto kan parkeren.

Een ideale bruisende en goed bereikbare omgeving voor zowel jouw zanglessen als gewoon even gezellig een drankje op een van de terrassen.

Wie zien je graag bij Vocal Center Arnhem Centrum!

Adresgegevens

Vocal Center Arnhem Centrum
Dollars Live
Hoogstraat 1, 6811 GZ, Arnhem

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles in Arnhem Centrum!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Isira Mustamu

Zangcoach Isira Mustamu 📧 isira@vocalcenter.nl Isira geeft zangles in Amsterdam-Noord, zangles in Arnhem en zangles in Landsmeer. [...]