Zangles in Nijmegen

Nijmegen

Zangles bij Vocal Center Nijmegen

Zag jij zingen altijd als hobby, maar wil je nu de fijne kneepjes van het vak leren? Of ben je al een ervaren vocalist en op zoek naar ondersteuning om je stem tot in de puntjes te kunnen beheersen? Bij Vocal Center verwelkomen we iedereen met een passie voor zingen. We zitten door het hele land, dus ben jij op zoek naar een vocal coach voor privé zangles in Nijmegen, dan moet je bij Vocal Center zijn!

Eén op één samenwerken met een van onze ervaren topcoaches; van grenzen verkennen, fouten mogen maken en hiervan leren tot de grenzen van je comfort zone opzoeken en zo de mogelijkheden van je stem ontdekken, dat klinkt toch te gek? Bij ons dan ook geen saaie do-re-mi’s, maar je gaat meteen aan de slag met door jou uitgekozen nummers. Tijdens het zingen leren we jou hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Dus geen eindeloze uitleg over ademsteun, maar gewoon lekker zingen, voor zowel jong als oud!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in de buurt van Nijmegen

Vocal Essence®

Ga privé zangles volgen in Nijmegen, dan zul je merken dat we gebruikmaken van onze zelfontwikkelde zangmethodiek Vocal Essence®. Deze unieke methodiek bevat elementen van diverse zangtechnieken, zoals CVT, EVT en Bel Canto in combinatie met de ervaringen in de praktijk van onze eigen coaches. Vocal Essence is er op gericht dat jij handvatten krijgt om zo je eigen stem beter te leren.

Vocal Essence draait om de balans tussen klankplaatsing, volume en energie. In de basis is dit alles wat je nodig hebt om het maximale uit je stem te leren halen. De techniek achter Vocal Center hebben we zo vereenvoudigd dat de theorie terug te brengen is naar 3 A4tjes. Deze zangmethode is daarom zeer geschikt voor alle niveaus. Want wij coachen van Ahoy tot de Arena en van de huiskamer tot een optreden in de kroeg. Het maakt niet uit wat voor zangstijl je hebt en wat voor zanger(es) je bent, onze coaches weten precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen!

Voorbereiding zangles

Kom je bij ons zingen, dan is het handig als je van tevoren in ieder geval 1 liedje voorbereidt waar we meteen mee aan de slag kunnen. Denk goed na waar we jou mee kunnen helpen, dat maakt de les lekker functioneel en kunnen we gericht toewerken naar het gewenste resultaat.

Op o.a. YouTube, Spotify en Karafun vind je veel instrumentale versies van nummers die we kunnen gebruiken. Sommige coaches kunnen ook werken met bladmuziek en piano. Toch hebben instrumentale nummers de voorkeur, zodat wij ons volledig kunnen focussen op het zingen. Deze nummers kun je meenemen op een USB stick, maar mag je ook vooraf naar je coach toe mailen.

Je kunt altijd de les opnemen, zodat je kunt terugluisteren hoe je het hebt gedaan. Het is ook mogelijk dat je coach de les opneemt. De opnames zijn alleen voor jou bedoeld en worden door ons meteen naar de les gewist. De opname sturen we door via Whatsapp.

Alleen of met vrienden

Je kunt individueel privé zanglessen nemen, maar je hebt ook de keuze om samen met een vriend of vriendin te komen voor een duo of trio zangles. Als maximum hanteren we 3 personen per groep. De prijzen hiervan kun je opvragen bij je coach of via mail.

Groepszangles

Heb je privé zangles gehad, maar ben je toe aan wat reuring? We verzorgen ook groepszanglessen! Hierbij zing je samen in een groep met mensen die je wel of niet kent. Samen zingen is gezellig, je leert van elkaar én kunt op een makkelijke manier je stem leren kennen.

Ontmoet onze zangcoach

Voor de coaches bij ons aan de slag gaan, krijgen ze eerst een interne opleiding. Hebben zij deze opleiding met succes afgerond, dan mogen zij zich officieel Vocal Center coach noemen. Alle coachen werken dag in dag uit vol passie en enthousiasme om met jou te ontdekken waar jouw bereik ligt. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisaties en allen hechten zij veel waarde aan kwaliteit. En dat is te merken! In Nijmegen kun je voor privé zangles terecht bij coach Jacqueline Bronson. Samen ontdekken jullie de mogelijkheden van jouw stem en zul je merken dat ze meer uit je weet te halen dan je zelf had gedacht!

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil leren zingen bij Vocal Center Nijmegen!

Op zoek naar een vocal coach bij jouw in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! De dichtstbijzijnde Vocal Center in de buurt van Nijmegen bevindt zich in Arnhem. Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!