WORKSHOP: LIEDINTERPRETATIE

Workshop liedinterpretatie

De essentie van het zingen van een lied voor publiek.. een verhaal vertellen waarbij je mensen weet te raken, aan het denken kan zetten en een connectie kan maken met jouw publiek. Hoe zorg je dat jouw boodschap overkomt? Dat is de grote vraag en het antwoord ga je krijgen in deze workshop.

De 5 W’s zullen leidend zijn. Samen met de workshopleider zoom je in op de song die je wil zingen en zorg je dat de mensen die jou horen zingen geroerd worden door jouw manier van vertellen. Een intensieve dag waarin je veel zult leren over het werkelijke doel van het zingen van een lied.

Ja, ik wil meer info!

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Naar het formulier

Data

De data voor deze workshop worden bepaald n.a.v. de besluitvorming rond het Coronavirus. Meld je wel alvast aan via onderstaand formulier. Dan belllen we je zodra we weer mogen.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor diegenen die een stapje verder willen dan alleen maar zuivere noten zingen. De zanger of zangeres die te veel in zijn hoofd zit en daardoor niet tot het hart komt. Onze coach zal je leren hoe je in een tekst kruipt en hoe je dat kan omzetten naar een manier van zingen die oprecht is en recht het hart ingaat bij luisteraar en bij de vocalist.

Individuele losse lessen kan ook!

Klik op de coach onderaan deze pagina en vraag de mogelijkheden voor individuele les via het mail linkje onder de naam op de pagina van de coach.

Ja, ik wil meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor liedinterpretaties terecht?

Suze van Manen

Zangcoach Suze van Manen 📧 suze@vocalcenter.nl Suze geeft zangles in Veenendaal. Het brengen van een verhaal [...]

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]

Linda Meester

Zangcoach Linda Meester 📧 lindameester@vocalcenter.nl Onze vocal coach Linda geeft zangles in Hoorn. en zangles in [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]