TRAJECT OP MAAT: ZINGEN MET EFFECTEN

Zingen met effecten

Wil jij ook dat ruige randje in Rock, Pop, Jazz, Heavy Metal, grunting, Rock & Roll? Dan kun je dat bij ons veilig leren zingen met effecten in een individuele of duo zangles (Heavy Voice Tour). Je maakt kennis met de effecten die we kunnen creëren.

Ze komen allemaal aan bod en jij mag ze allemaal uitproberen.
– Distortion   – Creaking
– Gowl            – Toegevoegde lucht
– Grunt           – Rattle
– Creak           – Vibrato

Inhoud

In het traject op maat Zingen met Effecten maken we je bewust van het gebruik van je stem tijdens het toepassen van deze effecten. Wat moet je doen om deze effecten te kunnen gebruiken en ondertussen gezond te zingen?

Door middel van oefeningen gaan we de effecten allemaal produceren. Natuurlijk zijn we zeer alert op je gezondheid. Je werkt aan een bepaald stuk uit een song of een hele song waar je graag een effect op zou willen toepassen. Experimenteren in een veilige omgeving. Dat is wat wij aanbieden met dit traject. Grenzen verleggen dus!

Informatie

KOSTEN:
premium les:  €69,00 excl btw/€83,50 incl btw. Ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je geen btw.

AANTAL LESSEN: Hangt af van het doel en de ervaring

DUUR: 60 min.

Veiligheid

Het is van het grootste belang dat het produceren van klanken met effecten veilig gebeurt. Daar kunnen wij voor zorgen. Immers worden alle effecten , behalve Creak en Creaking, niet door de ware stembanden gemaakt. De effecten worden boven de stembanden toegevoegd aan een “cleane” sound. Daarom moet je basis goed zijn zodat je kunt experimenteren met jouw sound. Bij ons ben je in goede handen om je grenzen op een verantwoorde manier te verleggen.

Ja, ik wil een traject bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor het zingen met effecten terecht?

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]