TRAJECT OP MAAT: CREATE YOUR ONE (WO)MAN SHOW

Create your one (wo)man show

Is het altijd een droom geweest om je eigen (wo)man theatershow te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen. Of ben je niet bewust wat er allemaal bij komt kijken?

In dit traject gaan we binnen een half jaar een eigen (wo)man show produceren, waarbij 100% passie en inspiratie wordt gegeven in vocale, productionele en bedrijfskundige expertise.

Kosten One (wo)man show

De kosten voor dit 6 maanden traject zijn € 1.995,- excl btw. (€ 2.413,95 incl. btw). Je krijgt daar 27 uur coaching voor. Dat is tussen de 4 en 5 uur coaching per maand. En de coach is natuurlijk aanwezig bij de generale repetitie en uitvoering.

Dit is het bedrag voor en gecombineerde show van ongeveer 45 minuten met een andere deelnemer. Dus jullie doen dan beide 45 minuten. Wil je de show alleen doen dan zullen de kosten hoger uitvallen. dat kunnen we dan gezamenlijk even uitrekenen want het is afhankelijk van jouw wens en droom.

Je hebt dan na 6 maanden een show waar je minimaal 50 mensen voor jou in de zaal moet zien te krijgen die minimaal € 17,50 willen betalen. Dan heb je al 50% van dit leertraject vergoed gekregen van je publiek.

Nog extra kosten waar je rekening mee moet houden

Vergeet niet dat je zelf je muzikanten moet regelen en de zaal moet huren. Hou daarbij ook rekening met een geluidstechnicus en een lichtman. Deze zijn vaak ook via het theater te boeken of zijn zelfs inclusief in de huurprijs van het theater.

Uiteraard kunnen we je daarbij helpen. Als je met geluidsbanden werkt scheelt dat aanzienlijk in de kosten.

Gesprek

Voordat we overgaan tot het daadwerkelijk uitvoeren van dit traject hebben we eerst een vrijblijvend oriënterend gesprek zodat we zeker weten dat de verwachtingen van de  mogelijkheden van beide kanten kloppen.

Inhoud van de one (wo)man show

In 24 weken gaan we aan de slag met de (wo)man show. Groepssessies en individuele sessies zullen elkaar afwisselen. Er zijn vier belangrijke onderdelen die uitgebreid aan bod zullen komen:

  • Vocaal: Zanglessen van onze vocal coach. We kijken welke nummers het beste bij jou stem en je programma passen en trainen tot de nummers klinken zoals jij wilt.
  • Productie/regie: Het in elkaar zetten van de (wo)man show, waarbij interpretatie een belangrijk onderdeel is. Ook komt o.a. aan de orde hoe je gebruik wilt maken van licht en geluid.
  • Een lichtplan maken: Wanneer schijnt welk licht waar. Dat is de grote vraag en moet je helemaal uitschrijven voor de lichtman van dienst.
  • Een geluidsplan maken: Wie speelt en zingt op welk moment, heb je geluidsfragmenten die moeten worden ingestart en hoe wil je dat het klinkt.
  • Script schrijven: samen met je coach zoek je naar de verhaallijn, wanneer je wat zegt en hoe dat vloeiend kan overlopen in de liedjes.
  • Planning: wanneer en waar ga je de show spelen?
  • Promotie: We helpen je bij hoe je de show kan gaan promoten en dragen ook ons steentje bij via ons netwerk.

Ja, ik wil hulp bij het maken van een one (wo)man show!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor dit traject terecht?

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]