TRAJECT OP MAAT: BANDCOACHING

Bandcoaching

Spelen in een band is teamwork, elkaars krachten en zwaktes kennen en daarmee aan de slag om het maximale uit jullie band te halen.

We komen bij jullie langs om te analyseren wat er gebeurt tijdens een optreden of repetitie en gaan direct aan de slag om jullie te leren hoe een goed lopende band functioneert, Uiteraard hebben we het over het daadwerkelijke spelen maar als je wil nemen we ook de overige processen onder de loep. Wie doet wat op welk moment. Voorbereiding van repetities, vervoer, eten en drinken, administratie enz.

Voor wie

Als band ben je een team. Wanneer je nog niet zo lang samen speelt moet dit team opgebouwd worden. Je leert tijdens de bandcoaching niet alleen over hoe je structuur creëert in je organisatie, maar ook leer je hoe je daadwerkelijk speelt met elkaar. Je leert hoe je elkaar niet in de weg loopt maar juist datgene doet dat de ander versterkt. Onze ervaren coaches ondersteunen je bij het creëren van een team dat op elkaar leunt in plaats van elkaar in de weg loopt. Ze staan je bij met raad en daad en putten uit hun eigen praktijkervaring om jou te helpen.

Kosten

Voor een standaard bandcoaching vragen we het bedrag van € 69,- excl. btw per uur (€ 83,50 incl. btw per uur).

Omdat elke band een andere vorm van coaching nodig heeft bepalen we graag in overleg hoe veel bandcoaching jullie ontvangen. De eerste sessie duurt minimaal 2 uur zodat we elkaar goed kunnen leren kennen. Na deze sessie bepalen we hoeveel tijd er nog nodig is om van jullie band een hecht team te maken.

De btw is aftrekbaar voor bands die inkomen krijgen vanuit het spelen.

Ja, ik wil informatie over bandcoaching

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor bandcoaching terecht?

Bekijk hier alle locaties van Vocal Center.

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin is de oprichter van Vocal Center, premium coach, [...]

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]