TRAJECT OP MAAT: AUDITIE VOORBEREIDING

Auditie voorbereiding

Auditie doen is niets anders dan zorgen dat je anders dan de anderen bent. Met durf en een iegen toch maak je de meeste kans op en uitnodiging voor de volgende rond.

Omdat auditie doen voor een opleiding anders is dan een auditie voor een musical hebben wij verschillende specialistische trajecten voor de richting waarin je auditie wilt doen. Onze coaches helpen je graag met het voorbereiden op deze auditie.

Hoeveel tijd kost het?

We begrijpen de vraag maar we moeten helaas zeggen dat het per persoon, per rol, per situatie anders is. We gaan met elkaar aan de slag en na een eerste les weten we waarschijnlijk wel wat de prognose is.

Zelf doen? of wij?

Je kunt bij ons ook zorgen voor een super goede audio demo. Alles daarover kun je vinden in ons traject Demorecording. Eventueel kunnen we je ook helpen jouw demo te ondersteunen met een video. Wil je zelf leren hoe je thuis een goede opname van je stem kunt maken? Dan kan dat ook via het traject Home recording.

Prijs

De kosten voor een dergelijk traject bedraagt € 69,- excl. btw per uur. Dat is € 83,50 incl. btw. Het aantal uren hang af van de situatie maar je kunt er wel vanuit gaan dat minimaal 2 uur nodig zijn. Gemiddeld wordt er zo’n 3 tot 5 uur besteed aan een traject.

Individuele losse lessen kan ook!

Klik op de coach onderaan deze pagina en vraag de mogelijkheden voor individuele les via het mail linkje onder de naam op de pagina van de coach.

Inhoud

Onze coach zal zich inlezen in de rol waarvoor je auditie gaat doen en je helpen bij de interpretatie en technische issues. Maar er komen meer elementen aan bod. Het betreft 3 lessen van 1 uur waarin je werkt aan jouw perfecte auditie.

 • Hoe houd je je zenuwen onder controle?
 • Welke nummers zijn het meest geschikt voor een specifieke auditie en hoe bereid je je voor zodat je het beste van jezelf kan laten horen en zien?
 • Wat is de exacte vraag van de productie?
 • Hoe kom je aan bladmuziek?
 • Wat trek je aan?
 • Wat neem je mee naar een auditie?
 • De do’s en dont’s om een jury of commissie te benaderen tijdens je auditie.
 • Wat zet je wel en niet op je CV en hoe moet deze eruit zien?
 • Wat doe je op de dag van je auditie voordat je de auditie ruimte inloopt?
 • Wat doe je na een auditie?
 • Hoe blijf je jezelf trouw zodat je ook als je de rol krijgt de juiste verwachtingen hebt geschept.

JA, IK WIL HULP BIJ AUDITIE VOORBEREIDING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor auditie voorbereiding terecht?

Suze van Manen

Zangcoach Suze van Manen 📧 suze@vocalcenter.nl Suze geeft zangles in Veenendaal. Het brengen van een verhaal [...]

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Astrid Tan

Zangcoach Astrid Tan 📧 astrid@vocalcenter.nl Astrid geeft zangles in Delft. Het beste uit jouw stem halen, [...]

Anoek Dingemans

Zangcoach Anoek Dingemans 📧 anoekdingemans@vocalcenter.nl Anoek Dingemans geeft zangles in Hoogerheide en zangles in Bergen op Zoom. Ze is coach [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]