Mike Ott

Mike Ott
Mike Ott

Zangcoach Mike Ott

Mike geeft zangles in Spijkenisse en zangles in Dordrecht en Hellevoetsluis Hij is een coach met veel podiumervaring, zowel in bands als solo met gitaar. Daarnaast schrijft hij liedjes en begeleidt hij andere artiesten op gitaar. Mike is een spontane en motiverende coach. Vocalisten voelen zich op hun gemak door zijn rust en worden gemotiveerd door zijn wil om alles uit een les te halen wat erin zit.

Je kunt bij hem ook terecht voor een stemmassage, eerste hulp bij heesheid en stemrevalidatie. Naast onder andere auditie voorbereiding en liedinterpretatie zijn ook band coaching en podiumpresentatie specialisaties van Mike. Mike is Vocal Release Specialist level 1, level 2 en level 3 en is assistent opleiding Vocal Release bij Robin Bhaggan,.

Podiumervaring

Mike heeft al veel mooie projecten mogen doen. Zo heeft hij in seizoen 7 van de Voice of Holland de battles gehaald en in het voorprogramma van Guus Meeuwis in de Ziggo Dome mogen zingen.

In 2018 was hij te zien in So You Think You Can Sing, waar hij het nummer ‘Purple Rain’ van Prince vertolkte.

Daarnaast had hij in januari 2019 het voorrecht om het podium te delen met Marco Borsato en Marcel Veenendaal (Di-Rect) tijdens Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam.

Sinds 2017 is Mike huismuzikant in Theater de Stoep in zijn woonplaats Spijkenisse en frontman van de partycoverband Hottub Heroes, waar hij zo’n 80 shows per jaar mee heeft.

Mike stelt zich graag aan je voor

Opleiding

Interne opleiding tot Vocal Center coach
Interne opleiding zorgteam
Opleiding stemmassage THIM Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie
Vocal Release Level 1 – Robin Bhaggan

Muziekstijlen

Country, Gitaar, Pop

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.