Michelle Splietelhof

Michelle Spliethof
Michelle Spliethof

Zangcoach Michelle Splietelhof

Michelle Splietelhof geeft zangles in Utrecht , zangles in Den Haag  en zangles in Hellevoetsluis. Zangcoach Michelle is een gepassioneerde stemspecialist en heeft zich na een intensief intern opleidingstraject bij Vocal Center weten te ontwikkelen tot een topcoach “Level A gecertificeerd” met bijzondere kwaliteiten. Michelle is geduldig, heeft een grote technische kennis en is praktijk- en doelgericht.

Michelle heeft veel podiumervaring, welke ze inzet bij het traject Podium presentatie Verder kan Michelle, als geen ander, iemand in de huid van het personage laten kruipen. Interpretatie is dan ook een van haar absolute specialisaties. Verder is Michelle lid van het zorgteam binnen Vocal Center. Vanuit het zorgteam kan zij begeleiden bij stemproblemen zoals heesheid of het uitvallen van de stem.

Michelle is tevens hoofdvakdocent zang op de Nederlandse Popacademie en de Academie voor Theaterperformance. Naast haar werk als coach is Michelle o.a. verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van nieuwe coaches binnen de organisatie. Ook is. Michelle bijgeschoold tot Vocal release® specialist

Podiumervaring

Michelle heeft jarenlange ervaring als musicalactrice in binnen- en buitenland (o.a. ‘Cats’, ‘Les Misérables’, ‘Der Schuh des Manitu’, ‘Zorro’, ‘Saturday Night Fever’ en Sister Act) en als vocalist van diverse bands & projecten. Ook geeft zij regelmatig workshops aan kids en volwassenen. Michelle is voor haar rol in ‘Zorro’ genomineerd voor de Johnny Kraaijkamp Musical Award 2011 voor de categorie: “Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie”. Bovendien heeft Michelle de hoofdrol gespeeld in de Dinnershow ‘Pandora’. Van 2015-2018 was Michelle te zien als leading lady in de Dinnershow ‘Pandora’ van RTL Entertainment in studio 21. Momenteel tourt Michelle door Nederland met “Queen the Music”. Michelle was te zien in seizoen 11 van The Voice of Holland.

Michelle stelt zich graag aan je voor

Opleiding

Dans-, spel- en zanglessen bij o.a. Nancy Meijer, Jimmy Hutchinson, Robin van Beek, Christian Schleicher(Berlijn) en Perrin Manzer Allen(Berlijn)
EVT level 1 & 2
Interne opleiding tot Vocal Center coach
Vocal Release Level 1 – Robin Bhaggan

Muziekstijlen

Jazz, Kleinkunst, Musical, Pop, Rock

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.