Loes Worm

Loes Worm1
Loes Worm1

Zangcoach Loes Worm

Loes Worm geeft zangles in Amsterdam. Zij is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Loes kenmerkt zichzelf door haar perfectionisme en wil daardoor het allerbeste in een vocalist naar voren halen. Mede dankzij haar acteertraining en theaterervaring, weet ze met de juiste energie boost de performance van een vocalist naar een hoger level te tillen en streeft ernaar om het beste uit iemand z’n stem te halen door middel van de kennis van Vocal Essence, ervaring en enthousiasme. Kwaliteit, plezier en de juiste doelen behalen staan bovenaan. 

Podiumervaring

Loes is na haar afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg 10 jaar lang werkzaam geweest voor o.a. Stage Entertainment, waar zij te zien was in diverse musicalproducties, waaronder Cabaret, My Fair Lady, Evita, Les Misérables, Mamma Mia, Kruimeltje en Billy Elliot. Na jaren musical te hebben gezongen, wilde ze zich meer gaan ontwikkelen en nam ze wekelijks lessen bij Vocal Center om het popgenre meer eigen te maken en raakte zeer enthousiast over de lessen binnen Vocal Center en de zangmethode Vocal Essence.

Loes is vervolgens Backing Vocalist geweest bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Naast zangcoach is Loes tevens werkzaam als actrice (theater en televisie), theaterdocent en stemactrice.

Loes stelt zich graag aan je voor

Opleiding

Camera/Acteer opleiding
CVT
Fontys Hoge school voor de Kunsten (2002-2006)
Interne opleiding tot Vocal Center coach
Zanglessen bij o.a. Robin van Beek Vocal Center

Muziekstijlen

Musical, Pop

Waar kun je zangles van Loes krijgen?

Amsterdam

Voor welke coaching kun je bij Loes terecht?

Privé zanglesPrivé zangles voordeelbundel,Stem massage, Auditievoorbereiding

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.