Denise van Dorst

Zangcoach Denise van Dorst

Denise geeft zangles in Den Haag. Zij is met regelmatig te bewonderen als impersonator en allround vocalist bij verschillende (cover)bands.

Door haar podiumervaring op het gebied van muziektheater, in zanggroepen en als allround zangeres heeft zij genoeg kennis om jouw verder te helpen.

Denise is dynamisch, empatisch en geduldig. Door in te tunen en te luisteren naar jouw wensen en samen opzoek te gaan naar jouw mogelijkheden kom je tot nieuwe inzichten en worden je doelen behaald.

Denise vind het daarom ook erg belangrijk om een veilige omgeving te creeeren waarin optimaal gewerkt kan worden aan jouw doelen.
Door een stukje bewustwording en de handvatten die je samen creeert kun je met hart en ziel jouw lied ten gehoren brengen.

Ieder persoon en iedere stem is uniek en dat maakt dat zij graag aan werk gaat met jouw authentieke, unieke persoonlijkheid.

Podiumervaring

Denise staat bijna elk weekend op het podium. Op dit moment maakt ze furore met haar Amy Winehouse band “Celebrating Amy” waarmee ze ook de Nationale TV heeft gehaald in het programma SBS 6 TV show ‘The Tribute, Battle of The Bands’

Door haar live ervaring kan ze haar vocalisten veel leren over optreden, werken in een band en natuurlijk weet zij samen met de vocalist het maximale uit een stem te halen.

Denise stelt zich graag aan je voor

Opleiding

Interne opleiding tot Vocal Center coach
Musical Factory

Muziekstijlen

Jazz, Musical, Pop, Rock, Soul

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.