PREMIUM: CREATE YOUR OWN (WO)MAN SHOW

Create your own (wo)man show

Is het altijd een droom geweest om je eigen (wo)man theatershow te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen. Of ben je niet bewust wat er allemaal bij komt kijken?

In dit traject gaan we binnen een half jaar een eigen (wo)man show produceren, waarbij 100% passie en inspiratie wordt gegeven in vocale, productionele en bedrijfskundige expertise.

Kosten One (wo)man show

De kosten voor dit 6 maanden traject zijn €2.495,- ex btw. Het lijkt wellicht een groot bedrag maar het maken van een theatershow neemt veel kosten met zich mee.

Dit is het bedrag voor een gecombineerde show van ongeveer 45 minuten met een andere deelnemer. Dus jullie doen dan beide 45 minuten. Wil je de show alleen doen dan zullen de kosten hoger uitvallen. Dat kunnen we dan gezamenlijk uitrekenen want het is afhankelijk van jouw wens en droom.

Zo huren we muzikanten voor je in, een theater, we huren geluidstechnici, lichttechnici, marketeer adviseur en natuurlijk de coachings van Michelle Splietelhof op zowel zang, regie en marketingvlak.

Je hebt dan na 6 maanden een show waar je minimaal 50 mensen voor jou in de zaal moet zien te krijgen die minimaal €17,50 willen betalen. Dan heb je al bijna 30% van dit leertraject vergoed gekregen van je publiek.

Inhoud van de one (wo)man show

In 24 weken gaan we aan de slag met de (wo)man show. Groepssessies en individuele sessies zullen elkaar afwisselen. Er zijn vier belangrijke onderdelen die uitgebreid aan bod zullen komen:

  • Vocaal. Zanglessen van onze vocal coach Michelle Splietelhof, kijken welke nummers het beste bij jouw stem passen en trainen tot de nummers klinken zoals jij wilt.
  • Productie. Het in elkaar zetten van de (wo)man show, waarbij interpretatie een belangrijk onderdeel is. Ook komt o.a. aan de orde hoe je gebruik wilt maken van licht en geluid.
  • Uitvoering. Dit is het laatste onderdeel van het maken van de (wo)man show: wanneer en waar ga je de show spelen
  • Promotie. We helpen je bij hoe je de show kan gaan promoten.

Ja, ik wil hulp bij het maken van een one (wo)man show!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je hiervoor terecht?

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en zangles in Alkmaar en is een zeer [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Nijmegen en in Arnhem. Zij is [...]