MUSICAL ZANGLES

Musical zangles

Ben je geïnteresseerd in het musicalrepertoire? Onze docenten zijn gespecialiseerd en hebben een enorme dosis aan ervaring op grote internationale musicalpodia en kennen als geen ander de weg van en naar een auditielokaal. Daarnaast kunnen onze coaches je helpen met het instuderen van een gericht repertoire in voorbereiding op een rol in een productie.

Inhoud

Een musical zangles wordt gegeven door een gespecialiseerde coach die zijn of haar sporen in het musicalvak ruimschoots heeft verdiend.  Door de vele jaren ervaring kan je van een premium musical coach sneller en meer leren dan bij een reguliere coach. Vandaar dat dit een premium les is.

Hoe vaak wil je musical zangles

De vocalist bepaalt zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo. Het is mogelijk om privélessen te nemen, maar ook om samen met een vriend of vriendin te komen. Het maximum hiervoor is 4 personen per groep.

Voorbereiding

Het is handig als je minimaal één song voorbereidt waar we direct mee aan de slag kunnen en waar we je meteen mee kunnen helpen. We werken o.a. met Youtube, Spotify en Karafun, waar veel instrumentale versies van songs te vinden zijn. Wij kunnen ook werken met bladmuziek maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij de volledige focus kunnen leggen op het zingen. Die kun je meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen altijd op. Neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB, zodat we de opgenomen les meteen kunnen meegeven.

Locatie

Je kunt overal gespecialiseerde lessen krijgen dus klink op een plaats en vind jouw lokatie en coach.Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

Ja, ik wil musical zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.